För bostadshyresgäster

Vi vill att du ska trivas hos oss

FÖR VÅRA HYRESGÄSTER

Vi vill att du och dina grannar ska trivas i lägenheten och trivas med oss som jobbar på Skottenborg. Här hittar du som redan är hyresgäst hos oss användbar information om ditt boende samt kan göra serviceanmälan.

När du väl flyttat in hoppas vi att du vill bo kvar riktigt länge. För att du och dina grannar ska trivas så bra som möjligt behöver du ha koll på dina rättigheter och skyldigheter och alla behöver visa hänsyn och hjälpas åt

Lägenheten

Under din boendetid hos oss ska du vårda och sköta om lägenheten och alla utrymmen i övrigt. Om du upptäcker fel eller brister som kan leda till att fastigheten skadas ber vi dig omgående anmäla det till oss. Här kan du läsa om våra trivselregler samt få råd hur du sköter om lägenheten. Utöver informationen här, finns till varje lägenhet en lägenhetspärm som varje hyresgäst ska ta del av.

Vill du göra egna förändringar i lägenheten ska du alltid kontakta oss först för godkännande. Arbetet måste vara fackmässigt utfört och eventuella krav på särskild behörighet för tex installation av diskmaskin måste uppfyllas.

Håll dig informerad

Vi vill att du ska veta vad som händer i din fastighet och i ditt bostadsområde. Det händer ibland både planerade och oplanerade saker som vi behöver informera om. Detta gör vi under ”Aktuellt” här på vår hemsida samt via trapphusanslag och utskick i brevlådor.

Aktuella driftstörningar